25.03.2016

Karnabahar kizartmasi



KARNABAHAR KIZARTMASI

MALZEMELER

Orta boy karnabahar

Sosu; 
3 tane yumurta 
1 çay bardağı un 
Yarım çay bardağı süt
Yarım çay kaşığı karbonat
Tuz ,karabiber
Galate unu (yada kızartılmış ekmek ufağı)

YAPILIŞI

Karnabaharı çiçek çiçek açalım beş dakika haşlayalım. 
Yumurta , süt un tuz karabiber ve karbonatı karistirma kabına  alalım çırpalım. 
Haşlanmış , sogumuş karnabaharı önce soso bandırıp ,galeta ununa yada kızartılmış ekmek ufağına bulayalım bol kızgın yağda kızartalım. 
Afiyet olsun 


Yorum Gönder

Yorumlarinizi direk yazabilirsiniz.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search